038

Komuna e Prishtinës: Plepi që mbyti 30-vjeçarin i kishte rrënjët e dëmtuara

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Pas rastit tragjik të së hënës së kaluar, ku humbi jetën një 30-vjeçar si pasojë e rënies së një plepi mbi të, “Hortikultura” ka nisur trajtimin e drurëve të dëmtuar dhe atyre që kanë nevojë për krasitje.

Janë disa lagje të Prishtinës në të cilat ekspertët kanë dalë për vlerësimin e drurëve pas erërave të forta që përfshinë vendin.