Arbëri

Franca e interesuar për të investuar në Kosovë në energji të ripërtërishme

 

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka pritur në takim ambasadorin e Francës në Kosovë, Didier Chambert, ku është diskutuar për thellimin e bashkëpunimit në mes të dyja vendeve, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Shala ka prezantuar prioritetet e MTI-së, që sipas tij, do të jenë në përputhje edhe me politikat e Qeverisë.