Arbëri

Ambasadori norvegjez në Beograd thotë se Kosova ka të drejtë ta ketë Ushtrinë e vet

Foto: Tanjug
 

Ambasadori norvegjez në Beograd, Arne Bjornstad, ka thënë se Kosova ka të drejtë në formimin e ushtrisë së vet.

Ai ka theksuar se, në këtë rast, Kosova duhet pasur parasysh edhe qëndrimin e pakicave si dhe procedurat ligjore.