Arbëri

Ish-këshilltari i Qeverisë së Kosovës, Phillips: Debati për ndarjen krijon konfuzion të madh

Ish-këshilltari i Qeverisë së Kosovës, Phillips: Debati për ndarjen krijon konfuzion të madh

Prof. David L. Phillips, i cili së fundi u tërhoq nga pozicioni si këshilltar i qeverisë së Kosovës, për DW flet mbi opsionin e ndryshimit të kufijve dhe stadin në raportet e dialogut Kosovë-Serbi.

DW: Profesor Phillis, kush i merr sot vendimet për Kosovën?