Arbëri

KDI-ja kërkon bashkërendimin e kërkesave për dialogun në një rezolutë të përbashkët

 

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka kërkuar që partitë politike parlamentare të bashkërendojnë kërkesat e tyre për dialogun me Serbinë në një draftrezolutë të përbashkët.

KDI ka thënë se ka analizuar të gjitha draft rezolutat e prezantuara deri tash nga partitë në pushtet dhe opozitë dhe ka vlerësuar se përmbajtja e tyre përputhet në disa pika siç janë: