Arbëri

Hoti: S’kemi besuar se një përfaqësues i UÇK-së e vë në dyshim shtetësinë e Kosovës

 

Avdullah Hoti, shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, ka thënë se s’kanë menduar kurrë që një lider i rëndësishëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës e vë në dyshim ekzistencën e shtetit duke iu referuar presidentit Hashim Thaçi dhe idesë së tij për “korrigjim kufijsh me Serbinë”.

Në Express Intervistën në KTV ai ka deklaruar se nuk po e kupton përse koalicioni qeverisës pajtohet me pikën e propozuar nga LDK-ja për rezolutën për bisedimet me Serbinë, por nuk po e voton atë.