Arbëri

Me transformimin e FSK-së Kosova synon të ofrojë vetëm siguri, thotë Berisha

 

Në Ministrinë për Forcën e Sigurisë së Kosovës është mbajtur Konferenca e 9-të “FSK dhe Partnerët’’. Aty është thënë se me transformimin e FSK-së synohet që Kosova të bëhet ofruese e sigurisë.

Ministri i FSK-së, Rrustem Berisha, ka folur edhe për largimin e disa pjesëtarëve të komuniteteve nga FSK-ja.