Arbëri

Arifi thotë se “me Luginën s’ka lojë”

Foto: Ilustrim/Koha
 

Ideja për bashkimin e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit është folur qysh moti. Por tani shumë më publikisht dhe kjo ide ka ardhur nga vet presidenti i Kosovës Hashim Thaçi.

Këtë ide presidenti i Kosovës thotë se do ta propozoj edhe në tavolinën e bisedimeve me Serbinë.