Arbëri

Nis marshi i shoqatës “Çamëria” për bashkimin e Luginës me Kosovën

Foto: Koha
 

Shoqata Çamëria në Kosovë po mban “Marsh për Bashkim” të Preshevës, Medvegjës e Bujanovcit me Republikën e Kosovës.

Marshi ka nisë nga Biblioteka Kombëtare në orën 11:00 dhe do të vazhdojë deri te sheshi “Skënderbeu”.