Arbëri

Shkolla e Turjakës bëhet me kamera të sigurisë

Foto: Ilustrim
 

Komuniteti i bizneseve nga fshati Turjakë i Malishevës, e ka pajisur me kamera të sigurisë shkollën e fshatit, me qëllim të krijimit të sigurisë më të madhe për nxënësit.

Drejtori i SHFMU “Fehmi Agani”, Agron Zogaj, i ka falënderuar të gjitha bizneset e fshatit të Turjakë, të cilët i kanë dhënë mjetet për sigurimin dhe vendosjen e kamerave në objektin e shkollës, me qëllim të krijimit të sigurisë më të madhe në shkollë, shkruan ksp.