Arbëri

“Mungesa e bashkëpunimit ndërinstitucional po mundëson keqpërdorime në tenderë”

 

Diana Metushi-Krasniqi nga Instituti Demokratik i Kosovës ka thënë se mungesa e bashkëpunimit ndërinstitucional në Kosovë po mundëson keqpërdorime me tenderë në vend.

Sipas saj, operatorët ekonomikë të papërgjegjshëm po marrin ndëshkime minimale për vepra penale dhe kjo po ua mundëson atyre të kandidojnë në tenderë sërish në afat të shkurtër kohor.