Arbëri

Sonte në “Puls” diskutohet për transformimin e FSK-së në ushtri

 

Sonte në emisionin “Puls” të KTV-së, do të diskutohet në lidhje me transformimin e FSK-së në ushtri.

Të ftuar në emision janë: zv. Ministri i FSK-së, Burim Ramadani; Haxhi Shala - Kryetar i Komisionit për Siguri të Brendshme dhe FSK; si dhe Skender Perteshi nga QKSS.