Arbëri

Veseli e quan ditë jo të mirë për Kosovën, “Policia e Kosovës mbetet më e mira në rajon”

 

Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli, pas dështimit për anëtarësim në Interpol, ka lavdëruar Policinë e Kosovës për profesionalizmin e dëshmuar që e ka bërë shtetin tonë partner të besueshëm dhe efektiv në luftën kundër krimit të organizuar ndërkombëtar dhe në veçanti kundër terrorizmit, ka shtuar se ne nuk do të dekurajohemi në rrugën e qëllimeve tona integruese.

Në postimin e tij përmes Facebook, Vesli ka shkruar: