Arbëri

E shtuna me asnjë reduktim të energjisë elektrike, thotë KEDS-i

Foto: Koha
 

Gjatë ditës së djeshme pati reduktime të shumta të energjisë elektrike në mbarë Kosovën. Për këtë pati edhe reagim nga ZRRE-ja, që edhe u ka tërhequr vërejtjen KEDS-it e KESCO-s. U bëri thirrje për ndërprerjen e menjëhershme të reduktimeve dhe mos aplikim të ndërprerjeve të planifikuara të energjisë elektrike në emër të mirëmbajtjes gjatë sezonit të dimrit, ndryshe do merreshin masa ndaj tyre. 

E mbrëmë Erolld Belegu, këshilltar i kryeministrit Ramush Haradinaj në emisionin “Interaktiv” të KTV-së, ka folur për reduktimet e ashpra të rrymës nga KEDS-i, duke thënë se kompaninë e pret dënim i rëndë nëse të shtunën (sot) do të ketë reduktime.