Arbëri

Rama: Ushtria e Kosovës nuk do të ketë tanke

 

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrahman Rama në emisionin “Interaktiv” të KTV-së ka thënë se Ushtria e Kosovës nuk do të ketë tanke pasi Kosova është vend i vogël dhe aspiron anëtarësimin në NATO.

Edhe pse ka thënë se është herët të flitet për armatimin që do të ketë Ushtria pas formimit, gjenerali Rama ka thënë se problemi me armatimin është botëkuptimi popullor si ushtri e pajisur me armatim të rëndë.