Arbëri

Veseli nga Boletini porosit se Kosova është një dhe e pandashme

 

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, nga fshati Boletin në veri të Mitrovicës ka porositur se Kosova është një dhe e pandashme, ashtu siç e donte Isa Boletini dhe heronjtë Adem Jashari e Adem Demaçi.

Derisa ka bërë homazhe në Kullën e Isa Boletinit, Veseli ka thënë se sovraniteti i Kosovës është i pacenueshëm dhe se fqinjësia e mirë është e pashmangshme për Ballkanin.