Arbëri

Malazezët e Kosovës urojnë shqiptarët për Ditën e Flamurit

 

Shoqata e Malazezëve të Kosovës uron të gjithë shqiptarëve të Kosovës Ditën e Flamurit.

Kryetari i kësaj Shoqate, Sllobodan Vujiçiq, përveç urimit për festë, ka uruar që në vitin e ardhshëm të ndodhë marrëveshja në mes Beogradit dhe Prishtinës.