Arbëri

Kërcënon Vuçiqi: Formimi Ushtrisë së Kosovës na dërgon në katastrofë

 

Janë disa gjëra të cilat thjesht nuk mund t’i lejojmë lidhur me Kosovën, ka thënë sot kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq, transmeton Koha.net.

Kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka thënë se për të është lajmi kryesor që “dikush dëshiron ta rrëmbejë Mitrovicë veriore dhe me këtë rast bëhen se nuk kuptojnë për çfarë bëhet”, por është edhe deklarata e Kadri Veselit se Ushtria e Kosovës do të formohet deri në gjysmën e dhjetorit.