Arbëri

KDI-ja nis aktivitetet në kuadër të muajit kundër korrupsionit

 

Instituti Demokratik i Kosovës ka nisur aktivitetet e para që do të zhvillohen në kuadër të muajit kundër korrupsionit 2018, duke thënë se në këtë vit KDI do ta vendos qytetarin e zakonshëm në plan të parë.

Drejtori ekzekutiv i KDI-së, Ismet Kryeziu ka thënë se këto aktivitete kanë për qëllim ta fuqizojnë rolin e qytetarit si akter të rëndësishëm në luftën kundër korrupsionit si dhe përkojnë me përpjekjet globale qytetare për një botë të lirë nga korrupsioni, raporton Koha Ditore.