Arbëri

Sejdiu: Zgjidhja s’është te ankesa dhe vajtimi i opozitës, por te angazhimi kundër pushtetit

 

Dardan Sejdiu, shef i deputetëve të Partisë Socialdemokrate, ka ripërsëritur thirrjen e kësaj partie se opozita duhet t’i bashkohet dialogut, pasi që për këtë të jetë arritur një konsensus politik. Ka thënë se opozita, duke aluduar në Vetëvendosjen e LDK-në, vetëm vajtojnë.

Sejdiu, ka shkruar se ka kohë që Partia Socialdemokrate e trajton si çështje të rëndësishme zgjidhjen e nyjës në mes Kosovës dhe Serbisë.