Arbëri

Në SHBA Veseli merr përkrahje për Ushtrinë

 

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka vizituar Gardën Kombëtare të Iowa-s dhe është pritur nga gjenerali Timothy Orr.

Gjatë vizitës, njofton kumtesa, u konfirmua edhe një herë mbështetja për Forcën e Sigurisë së Kosovës edhe pas transformimit të saj në Ushtri të Kosovës.