Arbëri

Rama: Dialogu me studentët është i domosdoshëm

Foto: REL
 

Studentët e Universitetit të Shqipërisë kanë marshuar nëpër rrugët e kryeqytetit në ditën e gjashtë të protestave duke sfiduar thirrjet e kryeministrit Edi Rama për dialog.

Që nga java e kaluar mijëra studentë kanë shprehur pakënaqësitë e tyre që lidhen me koston e lartë të studimeve në Universitetin publik dhe cilësinë e arsimit, përmes protestës në Tiranë.