Arbëri

Veseli nga Pentagoni: Ushtria e Kosovës partnere e SHBA-së dhe forcë e paqes

 

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se Ushtria e Kosovës do të jetë partnere e SHBA-së dhe faktor paqeje në rajon.

Kështu ai ka deklaruar pas takimit në Pentagon me zëvendësndihmës Sekretaren e Mbrojtjes, Laura Cooper.