Arbëri

Urologu Lutfi Dervishi lirohet nga paraburgimi

 

Gjykata Themelore e Prishtinës ka marrë vendim që t’ia ndërpres masën e paraburgimit urologut, Lutfi Dervishi, i cili është i akuzuar për trafikim me organe në rastin e njohur si “Medicus”.

Bazuar në vendimin që e ka siguruar “Koha Ditore”, ndërprerja e paraburgimit është arsyetuar me faktin se ky rast është kthyer për të dytën herë në rigjykim dhe se “përkundër përpjekjeve të kësaj gjykate, nuk është e arsyeshme që të pritet rigjykimi i këtij rasti, i cili nuk do të mund të përfundojë para vitit 2019”.