Arbëri

KDI fton Listën Serbe të marrë pjesë në seancën për ushtrinë, thotë se s’është kërcënim për asnjë komunitet

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Ilustrim/Koha
 

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), fton grupin parlamentar të Listës Serbe që të marrë pjesë në seancën plenare për miratimin e pakos së Ligjeve për FSK-në, të cilat i mundësojnë FSK-së shndërrimin e saj në ushtri.

Në një komunikatë për media, ata thonë se pjesëmarrja e grupit parlamentar të Listës Serbe në këtë seancë parlamentare do të jetë në funksion të integrimit dhe zhvillimit të vlerave demokratike të shoqërisë së Kosovës.