Arbëri

Bordi i RTK-së në Komision lidhur me dështimin e fundit për të zgjedhur drejtorin e përgjithshëm

Foto: Koha
Foto: Ilustrim/Koha
 

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, ka ftuar Bordin e RTK-së, lidhur me dështimin e fundit të konkursit për drejtor të përgjithshëm.

Burime të gazetës Koha Ditore, kanë thënë se ka pasur lajthitje edhe vetë brenda bordit lidhur me shpalljen e konkursit të fundit pasi anëtarëve të tjerë të Bordit, u është thënë se konkursi i ka kriteret e njëjta me atë që ishte shpallur para tri vitesh.