Arbëri

Mustafa: Marrëveshja me Serbinë s’mund të përmbyllet pa trashëgimtarët e rezistencës së Rugovës dhe të UÇK-së

Mustafa: Marrëveshja me Serbinë s’mund të përmbyllet pa trashëgimtarët e rezistencës së Rugovës dhe të UÇK-së
Foto: Ilustrim

Kreu i LDK-së, Isa Mustafa përmes një postimi në Facebook ka thënë se pa dy krahët, atë të trashëgimisë së rezistencës së Ibrahim Rugovës dhe atë të dalë nga UÇK-ja, nuk mund të përballohet përmbyllja e marrëveshjes me Serbinë.

Ai thotë se ngjarjet kombëtare e festat fetare na bëjnë bashkë ne shqiptarët.