Arbëri

Ligji për referendumin planifikohet të hyjë në fuqi brenda dy muajve

Foto: Koha / ilustrim
 

Më së shumti dy muaj pritet të zgjatë procesi i hyrjes në fuqi të Ligjit për referendumin.

Brenda kësaj periudhe, grupi punues i përbërë tani për tani vetëm nga deputetë të subjekteve politike në Kosovë, pritet të finalizojë projektligjin, dhe pastaj atë ta dërgojë në seancë plenare për votim, shkruan sot “Koha Ditore”.