Arbëri

“Mafia shqiptare pastroi 1.5 miliard euro në Serbi”

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Koha / ilustrim
 

Gazeta serbe “Kurir” shkruan sot se mafia shqiptare ka pastruar më shumë se 1.5 miliard euro në tregun e pasurive të patundshme në Serbi dhe kjo ka ndodhur gjatë 10 viteve të fundit.

Bashkëbiseduesit e tabloidit vlerësojnë se mafia shqiptare në këtë mënyrë “u bë ndoshta lojtari më i madh në një skemë të përpunuar të pastrimit të parave të fituara përmes krimit, kryesisht drogës dhe trafikimit të armëve”.