Arbëri

Gjithçka rreth përkujtimit të sulmit të parë ndaj familjes Jashari nga forcat serbe

Foto: Koha
 

Ditën e sulmit ndaj familjes së tij e ka kujtuar edhe pas 27 vjetësh, Bekim Jashari, njëherësh kryetar i komunës së Skënderajt.

Mirëpo, Jashari ka thënë se ndihen shpirtërisht më të lirë, pasi Kosova ka pavarësinë dhe Ushtrinë e saj, raporton KTV.