Arbëri

Edhe një muaj paraburgim ndaj të dyshuarve në rastin “Ivanoviq”

 

Gjykata Themelore e Prishtinës ua ka vazhduar edhe për një muaj masën e paraburgimit tre të dyshuarve për përfshirje në vrasjen e ish-liderit serb, Oliver Ivanoviq.

Siç ka mësuar “Koha Ditore”, Nedeljko Spasojeviq, Marko Rosiq dhe Dragisha Markoviq do të qëndrojnë në paraburgim deri më 23 janar.