Arbëri

Federata e Shëndetësisë thotë se e ka pezulluar grevën, por disa klinika do ta vazhdojnë atë

 

2019-a i ka gjetur përsëri në grevë një pjesë të klinikave të QKUK-së, ani pse Federata e Shëndetësisë të enjten mori vendim që ajo të pezullohet.

Kjo është java e tretë që sektori i shëndetësisë nuk është marrë vesh mes vete dhe disa klinika nuk e kanë përfillur vendimin për pezullim të grevës.