Arbëri

Hotit nuk i pëlqeu që Mushkolaj tha se LDK-ja është e paqartë në raport me dialogun

Foto: Koha
 

Analisti Imer Mushkolaj, tha sot se LDK-ja dhe përfaqësuesit e saj politikë duhet të jenë të qartë dhe të tregojnë se duan apo jo që të marrin pjesë në Ekipin Negociator.

Mushkolaj: LDK-ja me qëndrimet e dykuptimshme për përfshirjen në dialog