Arbëri

Mustafa përkujton Kolonel Tahir Zemajn

Mustafa përkujton Kolonel Tahir Zemajn

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka përkujtuar Kolonel Tahir Zemajn, në 16 vjetorin e vrasjes së tij.

Mustafa tha se jeta dhe vepra e Heroit të Kosovës, Tahir Zemaj, sot përkujtohet me respekt të veçantë.