Arbëri

Hoxhaj, Mustafës: A është ky qëndrimi i LDK-së apo i VV-së

Hoxhaj, Mustafës: A është ky qëndrimi i LDK-së apo i VV-së

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe zëvendëskryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj i është përgjigjur deklaratave të liderit të LDK-së, Isa Mustafa, dhe partisë së tij që sot bëri ndaj Partisë Demokratike, përmes një postimi në Facebook.

Hoxhaj tha se asnjëherë nuk është vonë për LDK-në që ta japë kontributin e saj për përmbylljen e shtetndërtimit të Kosovës. Tha se LDK-ja duhet të këndellet nga gjumi i thellë në të cilin ka rënë dhe të fillojë të ketë vendime të prera për çështjet e rëndësisë shtetërore.