Arbëri

Hyrja në Bogë e Prevallë do të bëhet me pagesë

 

Një laurë do të vendoset edhe në Qendrën Turistike në fshatin Bogë të Komunës së Pejës.

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka marrë vendim që edhe në Qendrën Turistike në Bogë dhe në atë në Prevallë të vendoset një taksë e njëjtë sikurse në Brezovicë, raporton KTV.