Arbëri

Mësimdhënësit thonë se pagat aktuale janë në disproporcion me standardin jetësor

 

Nazmi Selmani tash e 33 vjet punon si arsimtar në Shkollën e Mesme të Agrobiznesit dhe Teknologjisë.

Ai thotë se për këto vite ka përcjellë gjenerata të shumta dhe ka punuar me vullnet të madh, raporton KTV.