Arbëri

LDK-ja kërkon dorëheqjen e Haradinajt pas lajmit për 35 këshilltarët e tij

Foto: Alban Bujari
 

Deputetë të Lidhjes Demokratike të Kosovës kanë reaguar ndaj rritjes së numrit të këshilltarëve nga kryeministri Ramush Haradinaj, në 35 sosh.

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, duke reaguar ndaj lajmit të publikuar në KTV rreth shtimit të numrit të këshilltarëve në Qeverinë e Kosovës, ka thënë se dyfishimi i këshilltarëve nëpër ministri dhe tek kryeministri, “është kulmi i abuzimit me taksat e qytetarëve”.