Arbëri

Mustafa: Nuk pendohem që e zgjodhëm Thaçin president

Mustafa: Nuk pendohem që e zgjodhëm Thaçin president

Lidhja Demokratike e Kosovës thotë se është e preokupuar me mënyrën se si po udhëhiqet vendi dhe se e më e udhës do të ishte që kjo qeveri të shkojë në shtëpi.

Kreu i kësaj partie Isa Mustafa, ka numëruar një serë kritikash në adresë të qeverisë Haradinaj, duke nisur nga vënia e taksës prej 100 përqind për mallrat serbe, dialogun në Bruksel e çështje të tjera. Madje Mustafa thotë se politikat e kësaj qeverie kanë vënë në pikëpyete raportet e Kosovës me BE-në.