Arbëri

Ramadani thotë se Haradinaj s’ka nevojë për udhëzimet e Mustafës sepse do të dështonte

Ramadani thotë se Haradinaj s’ka nevojë për udhëzimet e Mustafës sepse do të dështonte

Sot kryetari i LDK-së, e ish-kryeministri Isa Mustafa, ka bërë një krahasim mes kabinetit të tij sa ka qenë në krye të ekzekutivit dhe atij aktual, që drejtohet nga Ramush Haradinaj.

Për këtë ka reaguar zëvendësministri i FSK-së, Burim Ramadani.