Arbëri

Bahri Hyseni kryesues i ri i KPK-së

Foto: Koha
 

Bahri Hyseni është kryesuesi i ri i Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Ai ka marrë 10 vota, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, raporton Koha Ditore.