Arbëri

Bahri Hyseni që s’kishte “kunkuru” në KOSTT, zgjedhet kryesues i Këshillit Prokurorial të Kosovës

 

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës dhe njëri nga protagonistët e aferës së përgjimeve “Pronto”, Bahri Hyseni, është zgjedhur kryesues i ri i Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Ai ishte kandidati i vetëm në këtë garë që kishte konkurruar, raporton KTV.