Arbëri

Mblidhet Komisioni për Arsim, kërkohet zgjidhje për grevën

 

Ka filluar mbledhja e jashtëzakonshme e Komisionit Parlamentar për Arsim ku i pranishëm është edhe ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi dhe kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj.

Në mbledhje do të diskutohet për situatën në arsim pas shpalljes së grevës nga mësimdhënësit.