Arbëri

Greva në arsim po u sjell probleme prindërve të fëmijëve në kopshte publike

 

Ekrem Lutfiut, megjithëse të mërkurën e ka ditë pune, i është dashur të kërkojë pushim meqë s’ka kush të kujdeset për dy vajzat e tij, raporton KTV.

Lura 5 vjeçe dhe Lea 2 vjeç e gjysmë, kanë mbetur në shtëpi pasi që të dyja janë pjesë e një çerdheje publike, edukatoret e së cilës janë në grevë përkrah mësimdhënësve tjerë.