Arbëri

Mustafa: LDK në asnjë variant s’bëhet pjesë e Qeverisë dhe e Ekipit negociator

Mustafa: LDK në asnjë variant s’bëhet pjesë e Qeverisë dhe e Ekipit negociator
Foto: Koha

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka thënë se partia e tij në asnjë variant dhe me asnjë kusht s’do të bëhet pjesë e qeverisë Haradinaj.

Ai ka thënë se LDK-ja s’do të bëhet as pjesë e Ekipit negociator.