Arbëri

Prezantohen vulat që do të përdoren në Portin e Durrësit

 

Dogana e Kosovës ka realizuar tri vula të reja të cilat i ka siguruar KTV-ja, e që do të përdoren në Portin e Durrësit.

Ky pikëkalim kufitar do të këtë vulën për anije, kontejnerë dhe traget.