Arbëri

Isa Mustafa përkujton ish-deputetin Smajl Hajdaraj

Isa Mustafa përkujton ish-deputetin Smajl Hajdaraj

Prishtinë, 17 janar - Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka përkujtuar sot ish-deputetin dhe kryetarin e degës së kësaj partie në Pejë, Smajl Hajdarajnë, i vrarë 17 vjet më parë, nga, deri tash, doras-ë të panjohur.

Në përkujtimin e liderit të LDK-së, Isa Mustafa, thuhet: