Arbëri

Taksa – çështja që ka vënë në pikëpyetje miqësinë Kosovë - SHBA

Foto: Koha / ilustrim
Foto:Koha
 

Deklarata të ndryshme po vijnë nga politikanë kosovarë rreth taksës së vënë ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjë e Hercegovinës, temë e cila ditëve të fundit ka marrë hov edhe më të madh.

Derisa kryeministri Ramush Haradinaj dhe ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala, dalin të jenë kundër heqjes së taksës, ose së paku pezullimit të saj, presidenti Hashim Thaçi e të tjerë liderë politikë vendorë, e thonë të kundërtën. Megjithatë, kryeministri kohëve të fundit ka zbutur fjalët.