Arbëri

AAK-ja i kërkon falje Mustafës për gjuhën e deputetit Bekë Berisha

AAK-ja i kërkon falje Mustafës për gjuhën e deputetit Bekë Berisha

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës i ka kërkuar falje ish-kryeministrit Isa Mustafa dhe LDK-së për gjuhën e përdorur nga deputeti Bekë Berisha.

“Besojmë se mënyra se si është shprehur deputeti Berisha ka qenë e paqëllimtë”, thuhet në komunikatën e AAK-së.