Arbëri

Pensionistët dhe veteranët ende s’i kanë marrë pensionet

Foto: Koha
 

Veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe pensionistët, ende nuk i kanë marrë pensionet e tyre këtë muaj. Madje, ata as nuk janë njoftuar paraprakisht për vonesën dhe po vazhdojnë t’i presin paratë. Por, nga BQK-ja njoftojnë se ato do të transferohen sot para orës 16:00.

Në adresë të portalit Koha.net, që nga dita e djeshme kanë ardhur një numër i madh ankesash nga veteranët e pensionistët se pensionet s’u kanë dalë. Ndonëse, data 23 dhe 24, janë ditët kur pensionet çdo muaj u shkojnë në konto.